Skip to main content

Vi hjelper deg med

reklamefilm musikkvideo reklamefilm eventfilm animasjon aftermovie

Tjenester

Hvilken produksjon passer deg?

Reklamefilm

For å bryte gjennom støyen av alt innhold som finnes der ute må en god reklamefilm være like enkel og informativ som den er minneverdig og underholdene. Gjennom et godt konsept og historiefortelling, sørger vi for at ditt budskap når frem på en effektiv måte.

Fra annonser i sosiale medier til dristige merke videoer, og alt imellom, lager vi videoinnhold av høy kvalitet for merker i alle former og størrelser, enten du er en liten bedrift eller et stort byrå.

Ta kontakt med oss ​​i dag for et uforpliktende tilbud.

Musikkvideo

Vi er kreative video eksperter med lidenskap for god musikk.
Vi produserer alt fra musikkvideo for de små og ambisiøse til de store og etablerte artistene. Vi forstår at en musikkvideo er en sentral del av merkevaren og markedsføringsstrategien din. Våre tjenester for produksjon av musikkvideoer kan skreddersys for alle budsjettet og musikksjangre.

Planlegger du en musikkvideo, vil vi gjerne diskutere prosjektet ditt med deg. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Event

Med riktig kombinasjon av lyd, bilde og historiefortelling, sørger vi for å fange alle gode minner og følelser fra ditt event. Dette gjør vi på en måte som står i stil til deres, og eventets, identitet. Enten dere trenger små korte klipp, eller en fullblods aftermovie, så er vi klare!

Andreas Hem

Regissør

Erik Hem

Daglig leder

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og ditt prosjekt