Se alle våre filmer

Avtal et
møte

Reklamefilm

Med vår rike erfaring og ekspertise innen filmproduksjon og historiefortelling, sørger vi for at du får en reklamefilm vi begge kan være stolte av. Enten du er en liten bedrift eller et stort byrå.

Vi er med deg hele veien fra konsept og manus, til produksjon og levering. På den måten sikrer vi at du sitter igjen med en reklamefilm som treffer der den skal.

Eventfilm

Med riktig kombinasjon av vakre bilder, musikk og god historiefortelling sørger vi for at du får en eventfilm som vekker de gode minnene og følelsene fra ditt arrangement.

Vår erfaring strekker seg fra aftermovies for festivaler som Findings Festival og Stavernfestivalen til recap filmer for artister som SEEB og Cheat Codes.

Se alle våre filmer

Avtal et
møte

Avtal et
møte

Se alle våre filmer

Visuals

Enten du trenger 3D animasjon, digital skilting eller audiovisuelle produksjoner til ditt arrangement, så hjelper vi deg å formidle budskapet ditt slik at du blir lagt merke til.

Vi har erfaring med kunder som Marcus & Martinus, NRK, VG-lista, Monster og Feelgood Film & TV.

Musikkvideo

Det å lage en god musikkvideo handler om å kunne skape en unik atmosfære. Det gjør vi ved å blande vakre bilder, lyd design og historiefortelling med musikken. På den måten forteller vi historien mellom linjene og forsterker budskapet i din musikk. 

Vi har erfaring med kunder som Spinnin Records, Universal Music og Kontor Records.

Avtal et
møte

Se alle våre filmer

Andreas Hem

Fotograf, regissør & Klipper

 

E-post

andreas@twinsproductions.no

Bli bedre kjent med oss

Erik Hem

Fotograf, Klipper & Produsent

 

E-post

erik@twinsproductions.no